Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12238055 > Écrits et images de...

Écrits et images de la gastronomie médiévale / Bruno Laurioux

Laurioux, Bruno. (författare)
ISBN 978-2-7177-2472-1
Paris : Bibliothèque nationale de France, 2011
Franska 94 p.
Serie: Conférences Léopold Delisle, 1630-7798
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Gastronomy  -- History -- To 1500. (LCSH)
Gastronomy in literature.  (LCSH)
Food habits  -- Europe -- History -- To 1500. (LCSH)
Food preferences  -- Europe -- History -- To 1500. (LCSH)
Dinners and dining  -- Europe -- History -- To 1500. (LCSH)
Cooking, Medieval.  (LCSH)
Middle Ages in art.  (LCSH)
Gastronomi  -- historia -- medeltiden (sao)
Matvanor  -- historia -- medeltiden (sao)
Mat och dryck  -- historia -- medeltiden (sao)
Matlagning  -- historia -- medeltiden (sao)
Mat i litteraturen  -- historia -- medeltiden (sao)
Mat i konsten  -- historia -- medeltiden (sao)

Indexterm och SAB-rubrik

Medieval gastronomy Food Table manners

Klassifikation

390 (DDC)
Ibvz (kssb/8)
Qcaa:k (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy