Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:119286 > Olfaction and taste :

Olfaction and taste : [proceedings of the International Symposium on Olfaction and Taste].4,Proceedings of the fourth International symposium held in Starnberg, Germany, August 2-4, 1971 /ed. by Dietrich Schneider

  • BokKonferensTyska1972

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Stuttgart :Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft,1972
  • 400 s. :ill.

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:119286

Klassifikation

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Schneider, Dietrich (redaktör/utgivare)
  • International Symposium on Olfaction and Taste (medarbetare)
  • International symposium on olfaction and taste(4 :Starnberg :1971) (medarbetare)
  • Proceedings of the fourth International symposium held in Starnberg, Germany, August 2-4, 1971

Sammanhörande titlar

  • Del av/supplement till:Olfaction and taste1963-

SAB-rubrik

  • Ue.04(k)Biologi Fysiologi
  • Dod(k)Psykologi Fysiologisk

Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord

  • Ju591.185.31(05)
  • Ju591.185.34(05)
  • Ju612.86(05)
  • Ju612.87(05)
  • L591.185.31/.34(061.3)
  • LUg(k)kssb
  • LV(k)kssb
  • LSmell: congr.
  • LTaste: congr.
  • QUe.04(k)kssb/6
  • QDod(k)kssb/6
  • QChemoreceptors: congr
  • QLimbic system: congr.
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 4 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy