Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11901706 > Gastronomy as a fin...

Gastronomy as a fine art or, The science of good living / a translation of the "Physiologie du goût" of Brillat-Savarin by R. E. Anderson

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (författare)
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Anthelme, 1755-1826
Alternativt namn: Savarin, Jean-Anthelme Brillat-, 1755-1826
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Jean Anthèlme, 1755-1826
Anderson, Robert E. (översättare)

Verk som ingår i eller hör samman med denna titel

  • Brillat-Savarin, Jean Anthelme: Physiologie du goût (originaltitel)
New edition
London, Chatto and Windus, 1889
Engelska xxxviii, 280, 36 p.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Gastronomy  (LCSH)
Matlagning  (sao)
Cooking  (LCSH)

Klassifikation

641 (DDC)
Qca (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy