Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:115111 > New protein foods.

New protein foods. Vol. 2, Technology, P. B.

Altschul, Aaron Mayer (redaktör/utgivare)
Alternativt namn: Altschul, Aaron M.
ISBN 0-12-054802-X
New York, 1976
Engelska 324 s.
Serie: Food science and technology, 0532-0984
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Proteiner: organisk kemi 

Klassifikation

547.96:351.778.2 (UDK)
547.96:663/664 (UDK)
641.12 (UDK)
660 (DDC)
Pm (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 4 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy