Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:115015 > The effects of acet...

The effects of acetone and heat treatments on myoglobin at neutral pH : a model study on changes in technical properties of food proteins / by Bärbel Hägerdal

Hägerdal, Bärbel, 1943- (författare)
Lund, 1976
Engelska 30 s.
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Lund : Univ.)
Ämnesord
Stäng  

Indexterm och SAB-rubrik

Ue.04 Biologi Fysiologi

Klassifikation

571 (DDC)
Ue.04 (kssb/5)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 7 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy