Adequate food for all [Elektronisk resurs] culture, science, and technology of food in the 21st century / edited by Wilson G. Pond, Buford L. Nichols, Dan L. Brown.
-
Pond, Wilson G., 1930- (redaktör/utgivare)
-
Nichols, Buford Lee, 1931- (redaktör/utgivare)
-
Brown, Dan L. (redaktör/utgivare)
- Publicerad: Boca Raton, Fla. CRC ; 2009
- Engelska 448 p.
-
Läs hela texten (Table of Contents / Abstracts)
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Livsmedelsförsörjning (sao)
- Livsmedel (sao)
- Näringslära (sao)
- Food supply. (LCSH)
- Food (lcsh)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qade Världsekonomi
- Vc Medicinsk fysiologi, biofysik och kemi
- Pmb Livsmedel och njutningsmedel
- Qade Världsekonomi
- Vc Medicinsk fysiologi, biofysik och kemi
- Pmb Livsmedel och njutningsmedel
Klassifikation
- HD9000.5 (LCC)
- 363.8 (DDC)
- Qade/DR (kssb/8)
- Vcc/DR (kssb/8)
- Pmb/DR (kssb/8)
- Qade (kssb/8)
- Vcc (kssb/8)
- Pmb (kssb/8)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Stockholms universitetsbibliotek, Digitala resurser (Hdig)Ange som favorit
-
-
Läs hela (Tillgänglig för användare inom Stockholms universitet) (Taylor & Francis eBooks Complete:Full Text)
Öppettider, adress m.m.