Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11381163 > Adequate food for all

Adequate food for all [Elektronisk resurs] culture, science, and technology of food in the 21st century / edited by Wilson G. Pond, Buford L. Nichols, Dan L. Brown.

Pond, Wilson G., 1930- (redaktör/utgivare)
Nichols, Buford Lee, 1931- (redaktör/utgivare)
Brown, Dan L. (redaktör/utgivare)
Publicerad: Boca Raton, Fla. CRC ; 2009
Engelska 448 p.
Läs hela texten (Table of Contents / Abstracts)
  • E-bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedelsförsörjning  (sao)
Livsmedel  (sao)
Näringslära  (sao)
Food supply.  (LCSH)
Food  (lcsh)

Indexterm och SAB-rubrik

Qade Världsekonomi
Vc Medicinsk fysiologi, biofysik och kemi
Pmb Livsmedel och njutningsmedel
Qade Världsekonomi
Vc Medicinsk fysiologi, biofysik och kemi
Pmb Livsmedel och njutningsmedel

Klassifikation

HD9000.5 (LCC)
363.8 (DDC)
Qade/DR (kssb/8)
Vcc/DR (kssb/8)
Pmb/DR (kssb/8)
Qade (kssb/8)
Vcc (kssb/8)
Pmb (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy