Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11380943 > Introduction to hum...

Introduction to human nutrition / [edited on behalf of the Nutrition Society by Michael J. Gibney ... [et al.].

Gibney, Michael J. (redaktör/utgivare)
Nutrition Society (Great Britain) (medarbetare)
ISBN 9781405168076
2nd ed.
Publicerad: Chichester, West Sussex, U.K. Blackwell, 2009
Engelska viii, 371 p.
Serie: Human nutrition textbook series
  • Bok
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Introduction to human nutrition: a global perspective on food and nutrition -- Body composition -- Energy metabolism -- Nutrition and metabolism of proteins and amino acids -- Digestion and metabolism of lipids -- Dietary reference standards -- The vitamins -- Minerals and trace elements -- Measuring food intake -- Food composition -- Food and nutrition: policy and regulatory issues -- Nutrition research methodology -- Food safety: a public health issue of growing importance -- Food and nutrition-related diseases: the global challenge. 

Ämnesord

Nutrition  (sao)
Nutrition.  (LCSH)
Nutritional Physiological Phenomena.  (MeSH)
Food.  (MeSH)
Nutrition  (LCSH)

Klassifikation

612.3 (DDC)
Ue.043 (kssb)
Vcbb (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 6 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (3)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy