Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:111927 > Modern dairy produc...

Modern dairy products : composition, food value, processing, chemistry, bacteriology, testing, imitation dairy products / by Lincoln M. Lampert

Lampert, Lincoln M. (författare)
ISBN 0-8206-0230-2
3. ed., compl. rev. and enl.
New York, 1975
Engelska 437 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

637.1/.3 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy