Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:110460 > On the baking proce...

On the baking process dynamics of wheat. P. 3, A dynamical quality evaluation of three spring wheat varieties each sampled on eleven harvesting dates to produce heterogeneity models for wheat

Möttönen, Kalervo (författare)
Helsinki, 1972
Engelska 39 s.
Serie: Publication / Technical research centre of Finland. Materials and processing technology, 0355-3388 ; 8
  • BokAvhandling(Diss. Helsinki : Tekn. högsk.)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Mjöl: livsmedelskemi 

Klassifikation

664.653:664.641(021) (UDK)
660 (DDC)
Pm (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy