Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:10254403 > Improving the safet...

Improving the safety of fresh meat [Elektronisk resurs] / edited by John N. Sofos.

Sofos, John Nikolaos (redaktör/utgivare)
ISBN 1845691024
Publicerad: Boca Raton, FL : CRC Press, c2005.
Publicerad: Cambridge : Woodhead, 2005
Engelska PDF (xxvii, 780 s.)
Serie: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition ; 110
  • E-bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Meat inspection  (LCSH)
Meat industry and trade  -- Safety measures (LCSH)

Genre

Electronic books.  (local)

Klassifikation

QR117 (LCC)
664.907 (DDC)
Pmbbg (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 8 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (3)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Sofos, John Nikolaos
Fler titlar om
Meat inspection
Meat industry and trade
Meat industry and tr ...
och Safety measures
Fler titlar i denna genre
Electronic books.
Serie
Andra versioner
Improving the safety ...

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy