Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:10146678 > Franska ostar :

Masui, Kazuko: French cheeses.

Franska ostar : [smaker, aromer, textur, regionala specialiteter, producenter] / Kazuko Masui och Tomoko Yamada ; foto: Yohei Maruyama ; svensk översättning: Olof S Steen ; svensk fackgranskning: Peter Mårtensson.

Masui, Kazuko (författare)
Yamada, Tomoko (författare)
Maruyama, Yohei (fotograf)
Steen, Olof S. (översättare)
ISBN 9171304231
Publicerad: Malmö : Damm, 2006
Tillverkad: Kina
Svenska 288 s.
Serie: Allt du behöver veta
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Ost  (sao)
Cheese  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Qca(x) Mat och dryck: lexikon
Pmbbe Ägg och mejeriprodukter

Klassifikation

641 (DDC)
637 (DDC)
Qca(x) (kssb/8)
Pmbbe(x) (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 9 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (3)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy