Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:100246 > Frysning och tillag...

Frysning och tillagning av kött : en studie av olika råvaru- och behandlingsvariablers inverkan på kvalitet och utbyte samt värme- och masstransporten vid beredningen

Jakobsson, Bengt, 1944- (författare)
Göteborg, 1972
Svenska [4], 46 bl.
Serie: Doktorsavhandlingar vid Chalmers tekniska högskola. Ny serie, 0346-718X ; 44
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Göteborg : Chalmers tekn. högsk.)
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

TP 375
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy