Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:085nswlnxgfx1bth > UR Samtiden - EAT 2018

UR Samtiden - EAT 2018 [Elektronisk resurs] Kockars ansvar att minska matsvinnet

Sveriges utbildningsradio (producent)
Publicerad: Utbildningsradion, 2018
Engelska TV-program
  • Film/videoLäromedel
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Vilken roll kan kockar spela i att minska matsvinnet och hur kan de själva bli medvetna om sin roll som utbildare i mat? Mary Sue Milliken, kock och restaurantägare, om hur kockar kan ha en roll i att se till att den mat de använder tas tillvara. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum. 

Ämnesord

Hållbar livsstil  (sao)
Kockar  (sao)
Matlagning  (sao)
Cooks  (LCSH)
Cooking  (LCSH)
Sustainable living  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Uh Miljöfrågor och naturskydd
Qca Mat och dryck

Målgrupp

Vuxövergripande

Klassifikation

363.7 (DDC)
641 (DDC)
Uh (kssb/8)
Qca (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 23 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (3)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (6)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (4)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (7)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy